1. Pitanje broj: #99473

  Postovani, duzi period imam problema sa ureaplazmom (pored ureaplazme usled koriscenja jakih antibiotika obavezno mi se pojave i gljivice, pa moram da koristim i vaginalete) . Tri meseci uzastopno radim kontrole i ureaplazma mi se uvek vrati, i sve tako u krug. Poslednji put imala sam upalu besike, dosta bakterija, i malo gljivica, i naravno ureuplazmu, ne znam koje bak. Su bile u pitanju jer mi je dok. Odmah dala terapiju (baktrim i dovicin, na koje sam poslata imuna) . . . I tako 4/5 meseci pijem lekove, od kojih mi je muka, postala sam osetljiva na dovicin i imunitet mi je dosta slab. Trenutno sam zavrsila sa terapijom, i molim vas za pomoc, sta bih mogla koristiti kao preventivu za jacanje imuniteta, vag. Flore, tj. Kako da sprecim pojavu bak. I gljivica. Sto se tice higijene, mozda i preterano vodim racuna, i imam jednog partnera! Mnogi su mi rekli da terapiju koju dobijam nije adekvatna! Molim vas za pomoc! Unapred zahvalna, mara

  Odgovoreno: 08. 10. 2012.
  • Poštovana,
   Verovatno imate kombinovanu infekciju, glivice nisu posledica antibiotske terapije, veravotno imate hronicnu upalu grlica materice (cervicitis chronica) koju treba adekvatno leciti.


   mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija aras
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com


   Pozdrav

Ostavite komentar