1. Pitanje broj: #99417

  Zamolila bih vas da mi objasnite imam problem sa kojim se prvi put srecem, majka sam dvoje dece, proslog meseca menstruaciju sam dobila 15aprila a ovog 10 dana ranije 5. Maja i prestala je 10 maja ali ne skroz vec je preslo u tamnu braon boju, malo se pojavljuje kao pred kraj menstracije i malo me boli stomak ali me brine zasto to jos traje a danas je 14. Maj. Od prosle godine sam saznala da imam ranicu na grlicu materice pa idem na 6 meseci kod ginekologa i pila sam lek za hormone posto sam imala obilnu menstraciju, brine me da nema to neke veze sa ovom produzenom menstruacijom. Hvala vam puno, pozdrav.

  Odgovoreno: 08. 10. 2012.
  • Poštovana,
   Danas sam dobio vase pitanje. Verovatno imate hormonski poremecaj koji treba ispitati, moguce da imate cisticne jajnike, sto se tice ranice na grliucu materice verovatnu je posledica upalu grlica materice (cervicitis) , nasa praksa pokazuje da treba leciti adekvatno sto pre.


   mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija aras
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com

   Pozdrav

Ostavite komentar