1. Pitanje broj: #138108

    Imala sam ureaplasmu 10 na 4, pila dovicin ja i moj muz, na kontroli mi pronasli promenu na materici, sumnja se na hpv infekciju, papa radjen u martu 2grupa. Sta sada, treba li ponoviti papa test da li je moguce da se od marta nesto promenilo?

    Odgovoreno: 18. 07. 2015.

Ostavite komentar