1. Pitanje broj: #137908

    Postovani, u februaru sam popila escapelle pilulu za jutro posle. U maju zbog bolne menstruacije sam otisla kod ginekologa gde su mi na ultra zvuku videli uz desni ovarijum formaciju koja deluje kao stari hemaptosalpinks. Zakazana mi je dijagnosticka laporaskopska operacija. Da li to moze da bude od uzimanja pilule? Unapred hvala

    Odgovoreno: 12. 06. 2015.

Ostavite komentar