1. Pitanje broj: #137758

  Postovani, imam 51 godinu i dve godine sam u menopauzi. Pre godinu dana mi je oslabio vaginalni zid sto je pregledom konstatovano. Uz savet lekara radila sam kegelove vezbe. Medjutim u poslednje vreme osecam nelagodnost, cesto mokrenje i poslednjim pregledom je konstatovano da mi je spustena besika. Predlozena mi je operacija. Molim vas da mi objasnite o kakvoj je operaciji rec i koliko je vreme oporavka. Unapred hvala.

  Odgovoreno: 10. 06. 2015.

Komentari na pitanje: #137758

  • Rami Aburas 18. 06. 2015.

   Plastičnu operaciju vaginalnog prolapsa mokraćne bešike je podizanje gornjeg zida vagine, oporavak obicno posle 7-10 dana i 3 meseca ne treba dizati teske stvari.

  • Postovani, ne razumem vas odgovor!? Pitanje se odnosilo na predloenu plastičnu operaciju vaginalnog prolapsa mokraćne bešike. Niste mi odgovorili kakva je to operacija, koliki je oporavak i uspeh iste. Takodje mi nije jasan pojam ''profesionalni kolposkopski pregled sa...''?! Za mene je svaki odlazak na pregled lekaru, profesionalan. Nesto ste drugo hteli da mi kazete? Da li vi prihvatate sugestije, šta od pregleda treba uraditi, od pacijenta. Ja nemam takvo iskustvo, naprotiv.
   Unapred hvala!

Ostavite komentar