1. Pitanje broj: #137608

    Molim vas tumacenje za polne hormone! Ove analize su radjene na 3 dan mc, u proseku menstruacije su na 25 dana, starost 37 godina, nisam radjala. Test fsh (rezultat) 8. 3 referentne vrednosti folikularna faza: 2. 0-7. 1 faza ovulacije: 2. 7-12. 3 luteinska faza: 1. 0-4. 4 postmenopauza: 14. 4-75. 5 lh (rezultat) 3. 1 folikularna faza: 1. 9-11. 6 faza ovulacije: 12. 9-105. 2 luteinska faza: 0. 8-10. 5 postmenopauza: 6. 6-66. 4 prolaktin (rezultat) 9. 7 referentne vrednosti 3. 8-30. 7 testosteron (rezultat) 1. 48 referntne vrednosti <4. 27 estradiol (rezultat) 48. 6 folikularna f: 19. 5-144. 2 faza ovulac.: 63. 9-356. 7 luteinska f: 55. 8-214. 2 postmenopauza: <32. 2 amh (rezultat) 0. 88 referentne vrednosti (zene 35-39 god.) 0. 54-5. 24 da li je po ovim nalazima blizu ulazak u ranu menopauzu i kakve su okolnosti za radjanje, lecenje? Unapred zahvalna!

    Odgovoreno: 31. 05. 2015.

Ostavite komentar