1. Pitanje broj: #136661

    Postovani, posle odlaska u stranu drzavu dobila sam vaginalne gljivice i ginekolog mi je prepisao lomexin 600, pored toga su na malim stidnim usnama izaslli mali duguljasti plikovi. Kada sam ponovo otisla kod ginekologa rekao mi je da je to zbog smanjenog imuniteta i da nema opasnosti nikakve jer sam i dalje nevina. Prepisao mi je mast flogocid, a po njegovim recima je to trebalo da prodje posle dva dana, ali i dalje su tu. Molim vas pomozite mi i odgovorite da li ima opasnosti od toga da partnera zarazim sa necim pri seksualnom odnosu? Unapred zahvalna

    Odgovoreno: 22. 04. 2015.

Ostavite komentar