1. Pitanje broj: #136604

    Dobar dan postovani imam sumnje za kondilome hpv infekicijom, trazila sam po net osven ovu jednu sliku, i sad mene zabrinava zato sto i ja imam jednu takvu, dali se rade za kondilome ili mozda je nesto drugo imam je godinu ipol, papa test imam uradeno pred pet mjeseci ali je negativno osven malu infekciju. Taj izrastok se nalazi ka strelci, ja bi vas zamolila ako mozete mi pomoci u cemu se radi. Hvala vam unaprijed.

    Odgovoreno: 20. 04. 2015.

Ostavite komentar