1. Pitanje broj: #136539

    Pijem clomifen i ciklo proganovu da bih ostala u drugom stanju to mi je ginekolog dao. Upravo sam zavrsila 3 kutiju clomifena i treba ocekivani ciklus da bude za 3 dana ali ja se osecam lose samo mi se povraca i muka mi je po ceo dan posebno pre podne a takodje su mi izasle bubuljice kao i svaki put kad treba da dobijem ali nikad mucnina inace imam redovne menstuacije pa me zanima da li ima mogucnosti da sam trudna i posle koliko vremena bi test bio pouzdan? Unapred hvala

    Odgovoreno: 16. 04. 2015.

Komentari na pitanje: #136539

    • Dr Rami Aburas 17. 04. 2015.

      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled zajedno sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) koju treba adekvatno leciti. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu stetoskopa. 

    • Pozdrav. Na cervikalen bris bakterioloski i na vaginalen bris, bakterioloski imam bakteriju, streptococus agalaktia. Primila sam terapiju amoxicilin / clavunate, i vaginalete polygynaxs, ali sada i posle terapije u dve briseva su pozitivne sa istom bakterijom. Mnogu sam zaplasena.

Ostavite komentar