1. Pitanje broj: #136433

    Postovani, trudna sam u 21. Nedelji. Na pocetku cetvrtog meseca uradika sam hormone stitne zlezde cisto provere radi i tada je nivo hormona bio htsh 3. 4 (0. 40-4. 60) , ft4 8. 3 (7-16) , anti-tpo 2. 8 (0. 0-12) . Endokrinolog mi je rekao da za sest nedelja odradim opet hormone pa ako tsh jos poraste ukljucice mi terapiju. Moj gin smatra da nema potrebe za terapijom jer po njemu hormoni rastu u trudnoci. E sada, kome verovati i koga poslusati i da li je terapija teratogena, posto na netu kazu da jeste, ne bi naskodila bebi terapijom a sa druge strane naskodice i ako postoji problem sa stitnom.

    Odgovoreno: 10. 04. 2015.

Ostavite komentar