1. Pitanje broj: #136425

    Trudna sam vec 8 sedmica. Prvi dan zadnje men. Je bio 17. 02. Za vrijeme svake stolice pojavi mi se malo krvi-crvene, ginekolog nije vidio hematom, ali mi je rekao da trudnoća ne odgovara ultrazvuku, da jos nista ne vidi. Pijem dabroston tablete. Sad moramc cekati jos 2 sedmice do iduceg pregleda a cini mi se da cu poludjeti, jer sam sigurna u datume zad. Men. I začeća sto mi cini situaciju jos gorom, da bar mogu reci da nisam sigurna i nadati se da je ipak mlađa trudnoća? Je li postoji mogućnost da bude sve u redu?

    Odgovoreno: 10. 04. 2015.
    • Poštovana,
      Bez panike, ako je vasa poslednja menstruacija bila 17. 02. 2015 onda vasa trudnoce bi trebalo da bude stara oko 5nedelja+ 5 dana, zato sacekajte jos 2 nedelje jer ce biti jajsnija slika.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #136425

    • I poceo se javljati smeđi iscjedak i vec dva tjedna ima krvi malo ali samo iz stolice, nema hematoma, je li trebam mirovati?

    • Aha, malo sam sad zbunjena s tim racunanjem nedjelja, jer mi je ginekolog rekao od prvog dana men. Da je 8 nedjelja i da bi se vec trebao vidjeti fetus, ali da nista nema osim gestacijske vrecice,. . . Ali ako vi kazete 5+5 sad mi je lakse. ,. . . Hvala vam

Ostavite komentar