1. Pitanje broj: #135885

    Postovana prosle godine je poceo svrab u predelu vagine i sto vise cesem sve vise svrbi i preljustile su mi se usmine i proslo je za par dana, medjutim spavala sam sa deckom i njega je sutradan jako svrbelo i njemu se preljustila kozica. To je proslo za par dana. Evo posle tacno godini dana opet se to pojavilo i znali smo da ne smemo da imamo odnos, medjutim bilo je kasno, meni je bilo jako vrelo u vagini i odma smo prestali ali sutradan je mene krenulo opet sa svrbi ne toliko koliko prosle godine jer ne cesem, imam cudne izlucevine u grudvicama prvih dana, kasnije toliko sekreta izadje u sekundi da moram da se kupam odmah. Njemu se posle dva dana pojavilo kao tacke crvene po glavicu i kraj glavica ne gore nego dole taj siri deo pre suzavanja penisa mi je otekao i bolelo ga je, i svrbelo jaako. Danas ja i dalje imam izlucevine bele boje bez mirisa i svrbi me vagina ali ne cesem pa me manje svrbi, ali problem koji se nije desio je prosle godine a krenuo je juce je taj da ne smem da dotaknem klitoris koliko me boli, kao da nozem ubadam i na najmanji dodir, jutros kad sam htela da se okupam voda me je pekla. Klitoris ne smem da pipnem, usmine su mi se toliko presusile kao da teeba da pocnu da se ljuste ali nisu jos pocele. Ali zapravo najgore mi je to sto i hodam sa rasirenim nogama, a o tome da pipnem klitoris ili da probam da razdvojim tako natekle usmine ne smem ni da pomislim. Molim vas ako znate recite mi o cemu se radi, moj decko i ja mislimo da je u pitanju kandida i da li ce pomoci ako sedim u kamilici par dana? Ja ovo vise ne mogu da izdrzim placem nocu koliko se bojim a na preglem ne smem jer se bojim da me ne povredi, kako da kazem doktoru da me ne dira kad mora da me pregleda. . . Ali ne smem ni da pomislim da me neko pipne sada kad bol ne mogu da podnesem. Hvala unapred

    Odgovoreno: 22. 03. 2015.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) koju treba adekvatno leciti.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na besplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu stetoskopa.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar