1. Pitanje broj: #134656

    Da li je moguća trudnoća?? Poštovana doktorice u dilemi sam. . . Nevina sam, zadnja menstruacija mi se završila u petak o2. 05. , a u ponedeljak 05. 05. , bila sam malo intimnija s momkom nego inače. Desilo se to da su moja vagina i njegov penis površno dodirivali pri cemu je njemu izlazila predejakulativna tečnost koje je bilo posvuda po prednjem dijelu moje vagine. Povremeno mi je dodirivao i prstima prednji dio vagine ne zeleći da ih stavlja duboko unutra da mi ne bi oštetio himen. Znači, njegov penis nije ušao u moju vaginu, a nije ni svršio u vagini a ni po njoj. Svršio je jedanput po stomaku, a drugi put po nozi. Ja sam sperme uklonila vlaznim maramicama, a novom cistom maramicom sam preprisala vaginu. Nisam se oprala, ni istusirala jer nisam imala mogucnosti. Oprala sam se kada sam tu vecer dosla kuci. Nakon 40 minuta, do sat vremena imala sam malu nuzdu. Cijeli taj dana na meni su bile gacice na kojima je mozda bilo njegove predejkulativne tecnosti. . Mene sada zanima da li ima sanse za trudnocu? Da li mogu da ostanem trudna tako a nevina? Da li sam ostala trudna? Molim vas da mi sto prije odgovorite. Srdacan pozdrav! P. S. Izvinjavam se ako sam dva puta poslala istu poruku, nisam bila sigurna da li je otisla ova prva.

    Odgovoreno: 08. 02. 2015.

Komentari na pitanje: #134656

    • Dobar dan, imam pitanje. Da li je moguća trudnoća ako dečko i ja planiramo imati odnose preko veša, tačnije, neće biti vaginalnog odnosa? Nikada nisam imala odnose.

       

    • Dobro dan, imam jedno pitanje, da li je trudnoca t moguca ako je ejakulat iscureo po vulvi i zatim obrisan papirom?, hvala unapred.

    • Dobro dan, imam jedno pitanje, da li je trudnoca t moguca ako je ejakulat iscureo po vulvi i zatim obrisan papirom?, hvala unapred.

Ostavite komentar