1. Pitanje broj: #134284

    Imala sam odnose sa dečkom, bez zaštite. Za mene je to bio drugi put. Tokom odnosa sam imala jače krvarenje. Sto je produžilo još par dana, u malim količinama. Taj mesec sam imala menstruaciju, tamnije boje. To je bilo prošlog meseca, sada bih tebala da dobijem za nekoliko dana. Ali sam imala male naznake krvi, sada je i to prestalo. Sekret mi se pojačao. I dosta me bole jajnici. Ia moje konačno pitanje je da li je moguće da sam ostala u drugom stanju?

    Odgovoreno: 25. 01. 2015.
    • Poštovana,
      Ako vam izostane menstruacija uradite kucni test za trudnocu, inace vam savetujem da uradite uz pregled posle 21 dana ciklusa da bi ste proverili da li su vam cisticni jajnici, proverite hormonski status, takodje savetujem vam da urdite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) .


      Pozdrav

Komentari na pitanje: #134284

    • Pocetak zadnje menstruacije je bio 03.01.2015 da bih 20.01.2015 godine dobila blago krvarenje koje je bilo smedjkaste, crvene do tamnocrvene boje i traje do dana danasnjeg, krvarenje je velicine kovanice s prekidima tokom dana. Osjecam jutarnje mucnine bez povracanja, vrtoglavice, natekle grudi i blage grceve u donjem djelu stomaka. Uradila sam dva testa za trudnocu i oba su pokazala pozitivan rezultat. Narucena sam 29.01.2015 na pregled kod ginekologa. Molim vas recite mi da li postoji neka opasnost i sta je u pitanju?

    • Porodila sam se pre 6 meseci posle toga imala sam 2 meseca menstruaciju, a posle toga nisam dobila 3 meseca, radila sam test nekoliko puta i uvek je bio negativan. Imam jake grčeve i bolnu stomaku već nekoliko dana i još uvek nisam dobila. Da li mi mozete reci nesto na osnovu ovoga? 
      Hvala

Ostavite komentar