1. Pitanje broj: #133701

    Postovani, da li postoji mogucnost da test na ch, mh i uu u privatnoj lab ne bude pravilno uzet (radio tehnicar) , i da da lazno pozitivne rezultate (jedan od ovih) ili je pouzdanije da to odradi ginekolog? Nelogicno mi je da su mi cb i vb uredni, papa uredan, i kolposkopija uredna, bez upala i povecanog broja leukocita i od jednom iskoci ureaplazma. Hvala

    Odgovoreno: 08. 01. 2015.

Ostavite komentar