1. Pitanje broj: #133269

    Poštovani, jako se bojim, grči mi se stomak i tvrd je bojim se neželjene trudnoće, imam samo 16 godina, sa dečkom duže vreme imam peting. Koliko se sećam zadnje 3 menstruacije su bile ono redovne, obilne, bolne a ova zadnja nije bila obilna. 21novembra smo imali zadnji peting a 28 sam dobila. Jako se bojim da nije možda preneo prstima spermu u vaginu, ne znam. Ali jako se bojimmm. . . Zateže mi se s tomak, a peting imamo od juna, ponekad. Pomoziteeee mi!!

    Odgovoreno: 18. 12. 2014.
    • Poštovana,
      Ako ste dobili menstruacija onda niste trudni, od petinga ne moze da se zatrudni, ako vam izostaje menstruacija uradite kucni test za trudnocu.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #133269

    • Postovani, da li moze da se zatrudni tako sto je decko prvo imao spermu po rukama, ali ih je obrisao vlaznim maramicama, pa je doslo do petinga kod devojke?

    • Mina Djurovic 20. 01. 2023.

      Postovani, zanima me da li se moze ostati u drugom stanju ukoliko se ima peting, decko ejakulira po rukama i stomaku pritom je decko samo proprao malo ruke vrucom vodom ali ih nije obrisao i bile se mokre i onda je gurnuo prste u moju vaginu. Da li moze ostati dovoljno sperme za oplodnju, pritom da nsglasim da su mi ciklusi na 27-32 dana a to se desilo prvog dana menstruacije? Da napomenem da nisam nevina

Ostavite komentar