1. Pitanje broj: #133027

    Postovani, pre par meseci je utvrdjeno da imam mikoplazmu. Imala sam do sada dve terapije. Prvo dovicin i macmiror vaginalete, zatim ciprocinal zajedno sa istim vaginaletama. Posle oba puta rezultati su bili isti. Sad sam dobila terapiju da uzimam opet ciprocinal u kombinaciji sa gynophilus vaginalnim kapsulama. Zanima me da li je terapija dobra? Inace radjen je i papa test, ii grupa je. Odnose imam samo sa zastitom. Zanima me takodje da li je mikoplazma opasna i da li moze ostaviti neke posledice. Unapred hvala!

    Odgovoreno: 14. 12. 2014.

Ostavite komentar