1. Urinarna infekcija, izvađen teratom

  Pitanje broj: #132472

  Poštovani,

  imam problem koji malo duze traje. Imala sam krajem jula urinarnu infekciju, nakon koje se pojavio bol sa leve strane u donjem stomaku i ne prestaje. Imam utisak kao da je u predelu jajnika. Inače, sam imala pre 8 godina opreaciju, izvađen mi je teratom sa levog jajnika. Bol ne prestaje, tupo onako me tisti i samo se mozda pojaca kad praznim bešiku ili creva. I širi se i ponekad pozadi na zadnji deo ledja, a i kao da mi leva noga trne od njega, kao da mi pritiska nesto u stomaku. 

  Takodje imam bol oko pupka koji je pojačan par dana pred menstruaciju i onda jenjava i skroz prestaje i onda se opet pojača i tako već mesecima, ali kad boli toliko je jak da ne smem da pipnem pupak i bol se spusta na dole, kao da me nešto sevne, poslednja menstruacija mi je dosla nakon 20 dana, a inače su mi na 28 dana. Poslednja 3 meseca mi i kosa strašno opada i gubim na tezini, bez nekih promena u ishrani i poprilicno sam iscrpljena i ako dovoljno spavam. Uradjen mi je UZ abdomena, vaginalni UZ, sve je uredno. Uradjen mi je i CT abdomena, koji je urolog trazio i sto se njega tice, bubrezi, mokracni kanali, besika su u redu. 

  Vaginalni brisevi na polne bolesti i bakterioloski bris i sve je u redu. Krvna slika, šećer, TSH sve je u redu. Mokraća uredna. Imam zakazano kod interniste za 2 nedelje, ali se brinem da me doktori opste prakse salju na pogresnu stranu, jer se brinem da je nesto vise sa ginekoloske strane ali osim brisa i uza, nisam imala nikakvo drugo detaljno ispitivanje. Molim vas za pomoć i savet, jer ovo vec dugo traje.

  Hvala najlepse!

  Odgovoreno: 09. 12. 2014.

Ostavite komentar