1. Pitanje broj: #132087

    Poštovani, već neko vreme imam gljivice i trudim se da ih izlečim. Do sada je sve bilo bezuspešno i uglavnom sam ja kriva jer nisam radila kako treba. I nećemo uopšte o tome sada. Bila sam neozbiljna i neodgovorna. Rešila sam da se očistim. Otišla i kupila kansen, tri vaginalete i fitovag, 10 vaginaleta. Operem se i stavim sve po pravilu, svake večeri po jednu. Završim s tim lekovima. Počnem da stavljam fitovag, jedno 3-4 večeri i uzastopno pijem lactogyn, lek od 1000 dinara. 15 kapsulica. 4 dan je danas. Katastrofa. Nadule su mi se stidne usne i počinje ponovo da me svrbi. Počinje da se širi, tj. Da svrab bude dublji (ne mogu da objasnim baš najbolje, ali kad sam se lečila ovim fitovag vaginaletama osećala sam poboljšanje i morala sam baš da gurnem prst da proverim gde je svrab; bilo ga je sve slabije, osećala sam svrab samo na ulazu, tj. Na početku) . Izvinjavam se zbog malo dužeg teksta. P. S. Mislim da je do ovih tableta koje pijem. Doktor mi je rekao da lactogyn služi za povećavanje broja bacila. Ne znam da li sam se „utripovala” i da li sam svaki put kada sam pila taj lek osećala svrab i da se stanje pogoršava.

    Odgovoreno: 07. 11. 2014.

Komentari na pitanje: #132087

    • Rami Aburas 14. 11. 2014.

      Cim imate ostecenu sluzokoze to pokazuje da imate upalu grlica materice, razlicite su prakse u nacinu lenja. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu stetoskopa. Ginekoloska ordinacija “aras” http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras dr rami aburas dobracina 6/1 tel. 2622832 064 1188264 ramiaburas@hotmail. Com

    • Radila sam test pre tri meseca. Doktor je rekao da je sve u najboljem redu, samo da imam puno gljivica. Nakon stavljanja tri kansen vag. Rekao je da je 95% bolje. Predložio fitovag za izlečenje sluzokože, pošto je bila oštećena i svrbela me malo samo. Šta bi bilo da imam upalu grlića materice?

Ostavite komentar