1. Pitanje broj: #131937

    Postovani doktore, vec 10 meseci pijem kontraceptivne pilule legravan koje mi je preporucio moj ginekolog. Na kontrolu nisam isla od marta i tada je sve bilo u redu. Medjutim, ja vec 2 meseca imam bolove u gordnjem stomaku i isla sam kod gastroenterologa i tu su mi ustanovili da nemam heliko bakteriju za koju su mislili da mozda imam. Posumnjala sam da je mozda problem u legravanu i procitala upustvo i tu pise da ako su tegobe bol u gornjem stomaku da odmah prestanem sa uzimanjem leka i javim se svom ginekologu. Ja te bolove svejedno imam vec 2 meseca i ne bih da prekidam uzimanje u sred table, a mislila sam ginekologa da posetim narednih dana, za 2 3 dana, kada bude radio moj ginekolog. Otisla bih ranije da mi je palo na pamet da je mozda u pitanju to. . Zanima me vase misljenje, jer se brinem i ne mogu da docekam tih par dana i jos dok stignu analize. . Inace sto se bolova tice, imam ih konstantno. . Ne po ceo dan, ali sve cesci su, i ponekad jaci a ponekad slabiji, skoro uvek su prisutni. Unapred hvala. .

    Odgovoreno: 03. 04. 2015.

Ostavite komentar