1. Pitanje broj: #130276

    Poštovani, na poslednjem pregledu papa test mi je iiia grupa ascus. . . Grlic je cist kao i svi brisevi na bakterije. . . Moj ginekolog je ponovo bris slao u beograd na ispitivanje i izolovan je jedan virus malo veceg stepena. Zbog godisnjih odmora tek cu u septembru raditi biopsiju i ciscenje kanala (ne znam kako se tacno to naziva) . Zanima me vaše mišljenje, koliko je ozbiljno i koliko je verovatnoca da ce nakon toga biti sve sanirano, nisam nijednom bila u drugom stanju pa me zanima koliko je to stetno, citala sam strucnu literaturu ali me zanima sta se pokazalo u praksi, koliko je ovo cesta pojava? Hvala vam puno unapred

    Odgovoreno: 17. 08. 2014.

Ostavite komentar