1. Pitanje broj: #130006

    Postovani, proslog meseca (23. 7.) imala sam prekid trudnoce. Antibiotik koji mi je ginekolog prepisala (hemomicin) zavrsila sam sa ispijanjem u nedelju (27. 7.) i tek tada sam pocela da krvarim. Tri dana kasnije, 30. 7. , otisla sam na kontrolu i doktorka je rekla da je sve u redu, s tim sto cu krvariti jos desetak dana jer je, kako kaze, materica zabacena. Medjutim, 3. 8. Imala sam nezasticen odnos koji nije trajao vise od jednog minuta. Dakle, samo sto smo poceli, prekinuli smo. Ja sam, bez obzira na to, uzela escapelle tabletu u roku od 24h. Da naglasim, blagog krvarenja je jos bilo kada se sve to dogadjalo. Sto se menstruacija tice, ne mogu ih nazvati redovnim jer, ili kasne 4 do 6 dana, ili dobijem ranije 4 do 6 dana. Dogodi se ponekad i da dodju na vreme. E sad, moje pitanje je, da li je uopste bilo potrebno uzimati pilulu ili se radi o iracionalnom strahu? Takodje, moze li doci do komplikacija s obzirom na to da se krvarenje blago povecalo nakon uzimanja tablete, pa onda smanjilo. Da napomenem jos i da osecam veoma blaga presecanja, vise kao neki cudan osecaj u donjem delu stomaka.

    Odgovoreno: 08. 08. 2014.

Ostavite komentar