1. Pitanje broj: #129611

    Postovani, bila sam kod ginekologa, radila kolposkopiju i ultrazvuk, i ginekolog je utvrdio da imam mozaik na grlicu. Papa mi je ii grupa, vs iii grupa, i pronadjena je masa leukocita u sekretu. Pre malo vise od mesec dana sam radila cervikalni bris, uredan je, negativni su i rezultati na kandidu, bakterijsku vaginozu, trichomonas vaginalis. U brisu je pronadjeno sledece: masa leukocita, gram pozitivni bacili i epitelne celije plocastog epitela. Ginekolog mi je rekao da uradim test na hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu, koji sam radila pre skoro godinu dana i nalaz je bio negativan. Zanima me vase misljenje, sta sve moze da prouzrokuje mozaik, sta znaci mozaik, i kako je mogao da nastane, s obzirom na to da imam 20 godina i partnera koji nije imao drugu partnerku sem mene, a ni ja nisam imala drugih partnera sem njega. Koliko taj mozaik moze biti opasan po zdravlje i od cega moze da nastane? Molim vas za sto brzi odgovor, jer sam jako uplasena. Unapred zahvalna.

    Odgovoreno: 20. 07. 2014.
    • Poštovana,
      Mozaik i ostalo vas nalaz je posledica dugotrajne ne izlecene upale grlica materice (cervicitis & colpitis) koju treba adekvatno leceti.


      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na besplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu stetoskopa.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar