1. Pitanje broj: #127736

    Molim tumačenje rezultata krvi, u decembru sam imala vanmateričnu i laparatomski operisana. Sve je bilo u redu na poslednjoj kontroli u februaru. Menstruaciju nedobijam redovno. Operisana 16. 12. . Prva menstruacija posle operacije 08. 02. , druga 08. 04. Leukociti 9, 0 (4, 0-10, 0) , limfociti 24, 6 (19-48)% , mid 15, 4 (1, 0-10, 0)% , granulociti 60, 0 (45, 0-75, 0)% , limfociti 2, 2 (0, 9-5, 2) , mid 1, 4 (0, 0-1, 8) , granulociti 5, 4 (2, 0-7, 0) , eritrociti 4, 90 (3, 8-5, 8) , hemoglobin 138 (115-165) , hematokrit 0, 430 (0, 37-0, 47) , mcv 87, 7 (76-96) , mch 28, 2 (27, 4-33, 9) , mchc 321 (300-350) , rdw-cv 0, 133 (0, 080-0, 165) , trombociti 370 (210-366) , mpv 9, 4 (6, 0-13) , pct 3, 480 (0, 158-0, 425) , pdw 15, 5 (12, 0-16, 5)

    Odgovoreno: 06. 05. 2014.

Ostavite komentar