1. Pitanje broj: #127216

  Dobar dan, uradila sam vaginalne briseve i dobila sledece rezultate: vrsta uzorka: bris vagine - lactobacillus spp. -veliki broj; u direktnom preparatu: epitelne ćelije veliki broj, gr+ bacili tipa laktobacila veliki broj, nema leukocita vrsta uzorka: bris cerviksa - rezultat: zasejane podloge ostale su sterilne nisu izolovane gljivice iz roda candida u direktnom preparatu: epitelne ćelije veliki broj, gr+ bacili tipa laktobacila veliki broj, nema leukocita vec par meseci imam problema sa bakterijama; na mom poslednjem ginekoloskom pregledu, doktor me je savetovao da ne koristim vaginalete, nego da pijem sto vise cajeva, jedem sveze voce i povrce i vodim racuna o imunitetu. I posle 2 meseca svakakvih preparata za imunitet i zdrave hrane imam problema sa crvenilom i peckanjem. Da li mozete da me posavetujete. Unapred hvala, marija

  Odgovoreno: 16. 04. 2014.
  • Poštovana,
   Lactobacillus spp. Bakterija koja se inace normalno javlja u vaginalnom i gastrointestinalnom traktu, zaduzena za odrzavanje kiselosti. Lactobacillus spp. Chak ima antiinflamatorno i antikanceregoma svojstva.

   zato vam savetujem da ponovite i uradite kolposkopski pregled zajedno sa cervikalnim i vaginalnim brisevimna da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis &colpitis) .

   procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija “aras”
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com


   Pozdrav

Ostavite komentar