1. Pitanje broj: #125757

    Poštovani doktore, imam bolove u donjem stomaku opisaću ih kao upala mišića, kao neki pritisak, tup bol. . . Koja traje već duži vremenski period skoro 6 meseci. Uradila sam sve moguće briseve koji su u uredu, jedino imam veći broj polimorfonukleara u cervilalnom brisu, koji mi se uporno tumače kao neka upala u organizmu koja kao ne mora da znači da je ginekološka. Toliko dugo idem i kod gonekologa, sada mi je već 3 doktorka koja mi je opet uradila kolposkpiju i papa teset. Prethodna dva puta radjena kolposkopija koja je uredu, i papa test koji je jednom bio ii grupa, sekret iii. , medjutim sada doktorka nije mogla da utvrdi grupu pape, rekla mi je da nije bilo dovoljan broj nekih ćelija zbog velike upale koju imam. Dala mi je da koristim 7 dana povidon jod vaginalete i posle 3 kanesten vaginalete i da za dva meseca dodjem na ponovan papa test. Molim vas da mi kažete vaše mišljenje da li je to opasno što nije moglo da se utvrdi grupa pape to mi se prvi put dešava, ne znam šta više da radim, bojim se da ta upala postoji čitavih 6 meseci koliko ja osećam ovaj bol samo što to niko nije ustanovio, ali s druge strane nije mi jasno zašto nisam dobila neke antibiotike ili neke antibiotske vaginalete ako uopšte takve postoje, niti mi je radjen ultrazvuk. Da li ta upala može da ostavi neke ozbiljne posledice, ako to već i nije uradila, jer planiramo drugo dete kada sve ovo prodje. Hvala vam unapred do neba. Veliki pozdrav, ivana

    Odgovoreno: 27. 02. 2014.
    • Poštovana,
      Verovatno imate upalu grlica materice (cervicitis) koju treba adekvatno leciti, inace razlicite prakse u nacinu lecenja.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na besplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      [email protected] Com



      Pozdrav

Ostavite komentar