1. Pitanje broj: #125572

    Pozdrav, molim vas za pomoc, isla sam kod ginekologa prije 2 tjedna zbog ucestalog mokrenja i bolova pri mokrenju i takodjer jakog oscjedka, dobila sam tablete citeral 500mg i vaginalne kapsule polygynax, potrosila sam ih sve i preporuceno mi je da pijem puno čaja na dan. . . Zanima me da li mogu da ponovim ovu terapiju s ovim tabletama da bi dop kraja bolovi prestali, da li moze bit kakvih losih ucinaka?? Hvala vam na odgovorima

    Odgovoreno: 22. 02. 2014.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled zajedno sa cervikqalnim i vaginalnim bakterioloski /mikoloski brisevi, da biste proverili da imate upalu grlica materice (cervicitis) .

      procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      [email protected] Com




      Pozdrav

Ostavite komentar