1. Pitanje broj: #125537

    Poštovani, pre devet meseci, kada sam prvi put imala odnos sa momkom (nezaštićen) , počeli su moji problemi. Prvo sam dobila kandidu, koju sam izlečila nystatin vag. (ali koju sam ponovo dobijala u septembru, pa novembru) , ali iako sam eliminisala svrab, ostalo mi je grebuckanje dok hodam. To nikako nisam mogla da rešim ni vaginaletama ni gelovima. Krajem novembra sam, nakon odnosa (ponovo nezaštićenog, jer me kondomi peku i grebu - koristimo lubrikante, ali i dalje imam bolan odnos) sam dobila urinarnu infekciju ešerihijom (10 000 000 po nečemu, ne znam kako piše) . Urinirala sam krv i klitoris me je užasno boleo tokom mokrenja, brisanja i uopšte nisam ni smela da pomislim na dodir. Uz pomoć antibiotika tridox, to sam rešila brzo. Vaginalnim brisom mi je nakon toga ustanovljena staphiloccocus aureus, ali i to sam rešila ciprocinalom. Sada su mi svi brisevi ok, urinokultura ok, krvna slika ok. . . Ali, mene klitoris i dalje boli na dodir. Ginekolog mi je preporučila da ga ne dodirujem neko vreme i da će proći. Prošlo je tri meseca, a ja ne mogu ni da masturbiram. Takođe me boli i vestibula (ako se tako zove onaj deo između klitorisa i vaginalnog otvora) - na najmanji dodir, ume da me boli narednih sat vremena. Osim toga, leva usmina me svbucka i. . . Žulja, ne mogu drugačije to da objasnim. Jedino što mi je pomoglo što se tiče male i velike usmine jeste elocom, koji je smanjio otok i svrab, ali čim sam prestala da ga koristim, sve se vratilo. Inače, sve vreme idem u pamučnim gaćicama, perem se bebi kupkama, momak i ja nemamo odnose tri meseca, sve te savete znam. . . Imam policistične jajnike, nemam dijabetes, ali sam zbog problema sa šećerom pila gluphormin, a sada sam trenutno na diane 35. Kome još da se obratim da bi moje tegobe prestale?

    Odgovoreno: 22. 02. 2014.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) .

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na besplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com


      Pozdrav

Ostavite komentar