1. Pitanje broj: #125473

    Postovani, imam problem sa krvarenjem za vreme ovulacije koje traje vec 8 godina. Kada sam posetila ginekologa rekao je, posto me je pregledao i ustanovio ultrazvukom da nema nikakvih cisti i slicno da je to hormonski disbalans i prepisao mi je tablete za kontracepciju koje sam pila godinu dana ali se krvarenje samo ublazilo. Narednih godina sam pila caj od virka koji mi je dosta pomogao ali za dugo, zatim sam pocela da koristim femisan a kapi nekoliko meseci, koje su delovale ali sada vise ni one nemaju efekta. Grupa sekreta mi je iii a papa test ii i nisam radjala. Takodje sam posetila i drugog ginekologa koji me je takodje upucivao na kontracepciju ili abraziju. Molim vas da mi pomognete kako da resim ovaj problem i da pronadjem lek za uzrok a ne posledice. Unapred sam zahvalna, pozdrav.

    Odgovoreno: 19. 02. 2014.
    • Poštovana,
      Uradite uz pregled posle 21 dan ciklusa da bi ste proverili da li su vam cisticni jajnici, proverite hormonski status (fsh, lh, estradiol, progesteron 7, 14, 21 dan ciklusa) , takodje vam savetujem da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis & colpitis) koju treba adekvatno leciti.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar