1. Pitanje broj: #123385

    Poštovani doktore, opet ja želim vaše mišljenje, pisala sam vam već dva puta i oba puta rekli ste mi da uradi cerv i vag bris i kolposkopiju, i mislite da imam upalu grlića. Ja vam sada pišem da sam kompletan pregled odradila privatno, znači papu, sekret, kolposkopiju i vaginalni uz, a cervikalni i vag bris u institutu batut. Da vas podseti kod doktorke u državnom dz rečeno mi je da ima iiig pape i v grupu sekreta, odradila sam bris na taj trihomonas koji je negativan, cerv, vag bris koji nisu ništa pokazali sem u cervikalnom brisu kao pod ps piše u direktom preparatu nadjen veći broj polimorfonukleara, takav isti nalaz bio je i u septembru. Doktorka je rekla da je verovatno greška u domu zdravlja i da za mesec dana dodjem na ponovni pregled a da za to vreme stavljam kantarion vaginalete. Pošto nisam mogla da čekam otišla sam privatno. Ja idalje osećam boluckanje (kao neki pritisak, ili kao osećaj da imate upalu mišića u tom donjem stomaku) u donjem stomaku koje traje još od septembra i jako me brine. Da skratim sada rezultati kod privatne doktorke bris odgovarajuće celularnosti-zadovoljavajući za citološku analizu. Na razmazu je prisutno dosta leukocita, ćelije pretežno gornjih slojeva skvamoznog epitela i endocervikalne, bez znakova atipije. Papa ii grupa nilm (inflamacija) vs: iiib grupa e sad, rečeno mi je da su mi rezultati dobri i da ne treba ništa da koristi. Na moje insistiranje otišla sam kod doktorke i rekla je da još uvek osećam ovaj donji stomak. Na kraju mi je dala sinacilin 5 dana i vaginalete gynopholis. Da li mislite da će mi taj sinacilin pomoći? Da vam napomenem da sam pre nekih 20 dana popila kutiju ospamaxsa od 1000 zbog upale grla koji je iz iste vrste antibiotika kao i sinacilin i nije mi ništa bolje. Šta mi sada preporučujete, i šta mislite? Hvala vam punooo00.

    Odgovoreno: 14. 12. 2013.

Ostavite komentar