1. Pitanje broj: #123231

  Poštovani, imam problem već godinama sa pojačanim vaginalnim sekretom. Kod ginekologa idem redovno i nalazi su uvek uredni (papa test-ii grupa, vaginalni sekret-ii grupa) . Kada se požalim na problem, nakon pregleda, dobijem odgovor da je sve to normalno. Vaginalni sekret je bele boje i ponekad neprijatnog mirisa, što mi prilično smeta. Prepisivali su mi i orvagil, polyginax, canesten, ali su mi jedino pomogle neo penotran forte vaginalete. Kada njih koristim, nakon nekog vremena nemam problem, ali se sekret nakon nekog vremena ponovo pojavi. Moje pitanje glasi-da li partner treba da koristi neku terapiju i koju, dok ja koristim neo penotran forte vaginalete? Kako mogu saznati da li imam neku bakterijsku ili gljivičnu infekciju, ako su svi nalazi uredni? Pozdrav!

  Odgovoreno: 09. 12. 2013.
  • Poštovana,
   Savetujem vam da uradite klposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da biste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis & colpitis) koju treba adekvatno leciti.

   procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija “aras”
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com


   Pozdrav

Komentari na pitanje: #123231

  • U braku sam 8 mjeseci i svaki odnos mi je bolan, kao da mi dio koze puca, poslije nekog vremena je sve normalno. . . Ako moze odgovor hvalaa. .

Ostavite komentar