1. Pitanje broj: #121797

    Postovani, kod diajgnoze kondiloma mi je preporuceno prije skidanja istih, uraditi hpv tipizaciju i nakon pola godine ponovo. Smatrate li da je to potrebno s obzirom da sam svjesna cinjenice da imam hpv čim su se pojavili kondilomi. Da li je potrebno znati koji je tip? Hvala!

    Odgovoreno: 31. 10. 2013.

Ostavite komentar