1. Pitanje broj: #121760

  Postovani, pokusacu da budem kratka, pre godinu dana otkrivena mi je ranica i papa test je bio 2 grupa, nije tretirana nicime, pre dva mjeseca sam radila abortus, ali moj doktor je potvrdio da nije dobro uradjen a na ultrazvuku nije pokazalo da je ostalo ploda u materici, dobila sam redovnu menstruaciju ali 10 dan sam imala odnos i pojavilo mi se krvi u sekreciji pa sam otisla svom doktoru, on mi je rekao samo da ima jos sekrecije i dao mi orvagil vaginalete 10 dana, medjutim (mozda sam i ja gresku napravila) drugi dan po koristenju vaginaleta imala sam odnos i opet mi se pojavio sad proziran, pjenusav sekret bez mirisa sa primjesama krvi, to se sve dogadjalo u periodu od desetak dana od zadnjeg dana menstruacije, ciklus je poceo 15-tog zavrsio je 22-og, ne znam sta da mislim i molim vas za brz odgovor. Hvala.

  Odgovoreno: 30. 10. 2013.
  • Poštovana,
   Ranica na grlicu materice je posledica dogo trajne upale grlica materice (cervicitis) i koja nije adekvatno lecena.
   zato vam savetujem da ponivite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima.

   procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija “aras”
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com

   Pozdrav

Komentari na pitanje: #121760

  • Dr Rami Aburas 02. 11. 2013.

   Cim prestane krvarenje javite se vasim ginekologu da vam ponovi kolposkopski pregled zajedno sa cervikalnim i vaginalnim brisevima. Ako krvarenje ne prestane za 3-4 dana javite se vasem lekaru da vas pregleda.

  • Postovani, dok sam cekala vas odgovor ponovo sam se obratila svom ljekaru, pregledao me je vaginalno i zakljucio da mi je grlic "razrovan" dal zbog abortusa ne znam, dao mi je ergometrin 0, 2mg 3x1 i cefalexin 500mg 2x2 tablete, medjutim pojacalo se krvarenje nakon pregleda i traje vec 2 dana, sad je vec slicno menstruacijskom, obilnije je, inace ne osjecam svrab, peckanje ili nesto slicno, samo to krvarenje koje ne prestaje. . . Hvala vam na vasem prethodnom odgovoru, molim vas za savjet. . .

Ostavite komentar