1. Pitanje broj: #120550

    Postovani, kada imam seksualni odnos sa momkom uvek kada on to radi brze i dublje mene zaboli nesto unutra, da li je to do poze ili sta je u pitanju jer kada sam ja u drugom polozaju kada isto tako on radi onda me ne zaboli, ali kada promenim pozu odma pocne da me boli? I posle odnosa mene jako boli naredna dva sata u predelu materice ili besike, ne mogu tacno da procenim. I u toku seksa ne osecam nikakvo zadovoljstvo samo uglavnom bol, a i kada me ne boli nema zadovoljstva. , nevinost sam izgubila pre dva meseca, da li moze to da ima nesto sa tim? Bila sam i kod ginekologa na pregledu, nisam prehladjena, sta bi moglo da bude u pitanju? Bojim se da necu moci imati normalan seks sa partnerom.

    Odgovoreno: 23. 09. 2013.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da biste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) .

      procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Komentari na pitanje: #120550

    • Imala sam isti problem. Ginekolog mi je dao uput da radim razne briseve. Vaginalni bris, cervikalni bris, test na mikoplasmu, test na ureaplasmu, test na hlamidiju, urinokulturu itd. Svi su mi rezultati bili u redu sem ureaplasme. Kolposkopijom je utvrdjeno da nemam ranicu na materici. Na ureaplasmu sam bila pozitivna i to> 100. 000ccu/ml. Sada imam muke, pila sam lekove, sad stavljam vaginalete, uz rastopljenu vaginaletu mi izlazi i neka cudna krv, kao krvavi sekret, malopre i neki ugrusak, a menstruacija mi se zavrsila pre 10ak dana. Vaginalete stavljam vec 3dana, a krvarenje i traje evo vec 3dana. Morate otici ginekologu na detaljne analize, sprecite sve sto mozete, ja ludim od svega ovoga. Srecno

Ostavite komentar