1. Pitanje broj: #120459

    Da li anestezija (lidokain) i velika kolicina tbl. Brufen (30kom za nedelju dana) moze da utice na smanjenje efikasnosti tbl za kontracepciju (konkretno na jeanine) ? Naime, imala sam vece stomatoloske intervencije i menstuacija mi je izostala nakon toga. Da li je to od stresa ili od tih lekova? S druge strane to je vec drugi put da mi izostaje (prvi put je bilo pre 3 meseca ali sam posle imala redovno) . . . U svakom slucaju, iako je izostala, ja sam nastavila da pijem tbl.

    Odgovoreno: 20. 09. 2013.

Komentari na pitanje: #120459

    • Dje se može kupit ovaj lidokain zna li ko kod nas? U Crnoj Gori ga nema.

Ostavite komentar