1. Pitanje broj: #120114

    Postovani, imam problem sa bakterijom eserihijom vec dobrih 8-9g. Bila sam na raznim terapijama, pila vackinu sa instituta torlak, primala razne injekcije, ali nista. Ona je i dalje prisutna u cervikalnom i vaginalnom brisu. Da napomenem da sam pila i ulje divljeg origana. Prosle godine je uradjena v. T ali bezuspesno. Pre par dana je uradjen cervikalni i vaginalni bris, i urinokultura. Eserihija je prisutna u brisevima, u urinu je nema. Nekada se desi da posle uzimanja odredjene terapije, eserihija se pretvori u enterobakter i enterokokus. Kada dobijem odredjenu terapiju za te bakterije, eserihija se vrati. . . . I tako neizmenicno vec 8-9. . . . Jako sam zabrinuta, ne znam sta da radim, za dva meseca se radi druga vantelesna. . . . Sve ostale analize su u redu. Jedini veliki problem za sada je eserihija. . . . Nikada nisam imala problem sa drugim bakterijama. . . . Molim vas, recite mi sta dalje da radim? Unapred hvala. . . .

    Odgovoreno: 09. 09. 2013.
    • Poštovana,
      E. Coli je uporna bakterija, savetujem vam da uradite kolposkolpski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da biste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) .

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar