1. Pitanje broj: #120114

  Postovani, imam problem sa bakterijom eserihijom vec dobrih 8-9g. Bila sam na raznim terapijama, pila vackinu sa instituta torlak, primala razne injekcije, ali nista. Ona je i dalje prisutna u cervikalnom i vaginalnom brisu. Da napomenem da sam pila i ulje divljeg origana. Prosle godine je uradjena v. T ali bezuspesno. Pre par dana je uradjen cervikalni i vaginalni bris, i urinokultura. Eserihija je prisutna u brisevima, u urinu je nema. Nekada se desi da posle uzimanja odredjene terapije, eserihija se pretvori u enterobakter i enterokokus. Kada dobijem odredjenu terapiju za te bakterije, eserihija se vrati. . . . I tako neizmenicno vec 8-9. . . . Jako sam zabrinuta, ne znam sta da radim, za dva meseca se radi druga vantelesna. . . . Sve ostale analize su u redu. Jedini veliki problem za sada je eserihija. . . . Nikada nisam imala problem sa drugim bakterijama. . . . Molim vas, recite mi sta dalje da radim? Unapred hvala. . . .

  Odgovoreno: 09. 09. 2013.
  • Poštovana,
   E. Coli je uporna bakterija, savetujem vam da uradite kolposkolpski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da biste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) .

   mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija “aras”
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com

   Pozdrav

Ostavite komentar