1. Pitanje broj: #119968

  Poštovani, molim vas za odgovor jer sam jako zabrinuta, imam krvarenje vec mjesec dana ne prestaje prošlog mjeseca sam imala krvarenje nakon menstruacije koje je trajalo 15 dana i proslo, ali ovaj mjesec nakon menstruacije je vec mesec dana i svo vrijeme imam to krvarenje jake braon boje nekad crvena ali vec mesec dana sad ce da dodje druga menstruacija a ja svo vrijeme krvarim bez prestanka, jako sam zabrinuta jer be znam sta je to, molim vas za pomoć: (i hvala vam puno!

  Odgovoreno: 04. 09. 2013.
  • Poštovana,
   Verovatno imate hormonski poremecaj, savetujem vam da proverite hormonski status (fsh, lh, estradiol, progesteron, 7, 14, 21 dan ciklusa) i uz pregled posle 22 dana ciklusa da bi ste proverili da li su vam cisticni jajnici.
   Pozdrav

Komentari na pitanje: #119968

  • Dr Rami Aburas 05. 09. 2013.

   Hormonski poremecaj nije opasan, ali dovodi do neprijatne simptome i nalaza kao sto imate, na zalost morate to da uradite preko lekarskog pregleda i saveta.

  • Hvala vam puno. Ali ja nijesam u mogućnosti otic kod doktora, i ne razijem se bas u taj hormonski poremećaj, jeli to puno opasno i lose ili sta,: (? I zanima me dali ce to proći samo id sebe i jos koliko dugo bi moglo potrajati to krvarenje: ? (puno vam hvala na pomoć,: ) <3

Ostavite komentar