1. Pitanje broj: #119070

    Poslednju menstruaciju sam imala 22. Juna, posle dve medelje, nakon odnosa primetila sam blagu sukrvicu i nakon toga, par dana imala sam braon iscedak. Otisla sam kod ginekologa, ona je uradila vaginalni i ulatrazvucni pregled i rekla da bi trebalo sve da bude u redu, da imam malo sekreta i prepisala mi vaginalete polyginax. Medjutim, nakon koriscenja vaginaleta izosta mi je menstruacija, kasni mi vec 2 nedelje, pa bih vas zamolila za misljenje i savet. Unapred hvala.

    Odgovoreno: 07. 08. 2013.

Komentari na pitanje: #119070

    • Dr Rami Aburas 12. 08. 2013.

      Verovatno imate hormonski poremecaj, zamolite vas ginekolog da vam izaziva menstruaciju, zatim uradite hormonski status.

    • Posetila sam ginekologa nakon vaseg saveta, ona je odradila ultrazvucni pregled, kao i vaginalnom sondom i nije bila sigurna da li je rana trudnoca od 2-3 nedelje ili je jesnostavno materica zadebljala jer treba da dobijem. Ona misli da nije trudnoca i savetovala mi je da uradim analizu krvi i tako utvrdim. Juce sam davala krv na analizu i rezultat je u granica normale, u laboratoriji su mi rekli da nije trudnoca. Medjutim, ja jos uvek nisam dobila menstruaciju. Da li je moguce da mi ciklus kasni zbog vaginaleta, u cemu je problem?

Ostavite komentar