1. Pitanje broj: #118910

    Poštovani, primila sam injekciju choriomona 15. 07. Uradila sam test za trudnoću jučer, tj. 02. 08. I test je pozitivan. Da li je moguće da je pod utjecajem primljene injekcije test pozitivan? Da li bih trebala ponoviti test neki drugi dan opet? Trebala sam dobiti 31. 07. (14 dana nakon ovulacije) i tačno na taj dan mi se pojavio sam svijetlorozi isjcjedak, bez krvarenja. Ni sada ne krvarim, samo imam blage grčeve u stomaku i ponekad oštre i kratke bolove u predjelu vagine. Jučer mi se pojavilo tačkasto krvarenje tamno smeđe boje i ništa. Da li je normalno imati bolove i da jesam trudna? Još jednom da napomenem, to su kratki i oštri bolovi ponekad u toku dana. Unaprijed zahvalna,

    Odgovoreno: 03. 08. 2013.

Ostavite komentar