1. Pitanje broj: #118909

    Poštovani, primila sam injekciju choriomona 15. 07. Uradila sam test za trudnoću jučer, tj. 02. 08. I test je pozitivan. Da li je moguće da je pod utjecajem primljene injekcije test pozitivan? Da li bih trebala ponoviti test neki drugi dan opet? Trebala sam dobiti 31. 07. (14 dana nakon ovulacije) i tačno na taj dan mi se pojavio sam svijetlorozi isjcjedak, bez krvarenja. Ni sada ne krvarim, samo imam blage grčeve u stomaku i ponekad oštre i kratke bolove u predjelu vagine. Jučer mi se pojavilo tačkasto krvarenje tamno smeđe boje i ništa. Da li je normalno imati bolove i da jesam trudna? Još jednom da napomenem, to su kratki i oštri bolovi ponekad u toku dana. Unaprijed zahvalna,

    Odgovoreno: 03. 08. 2013.
    • Poštovana,
      Choriomon je hormonski preparat to je tzv. Korionski gonadotropin a koristi se kao sredstvo za stimulaciju ovulacije. Ako je test pozitivan onda ste trudni. Javite se vasm ginekologu da vas pregleda.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #118909

    • Postovani primila sam chromion inekciju na 14.06 i na dan primanja sam imala braun iscedak za koi je doktor rekao da ja ovoluacija ali danas nakon vise od 72 saati imam krvarenje nije ono obilno kao ciklusa no ipak je tu pa pitam se sta bi moglo da bude?

Ostavite komentar