1. Pitanje broj: #118741

    Postovani doktore imam 38 godina menstruaciju sam dobila 11 tog jula 18 tog je prestajalo i vec posle dva dana nisam imala ali je nastavilo da mi curi sluzavo kao voda i krv zajedno onda sam se okupala u bazenu i jajnici su me boleli za svo to vreme nekad manje nekad malo vise inace me stalno bole kad su mi noge hladne i kad treba da dobijem, i nakon toga krvarim i dalje ali isto kao kad dobijem, sada me to plasi, imala sam tri normalna porodjaja i 8 abortusa oni su bili kad sam imala dvadeset dvadeset pet godina. Mozete li mi reci zasto mi se to dogadja da li ce prestati isto kao i kada normalno dobijem ili je to neki veci problem-uzgred imala sam pre dve godine i vodenu cistu ali sama je pukla pri dobijanju. Unapred hvala.

    Odgovoreno: 29. 07. 2013.
    • Poštovana,
      Imate 2 problema: 1- imate hormonski poremecaj, zato vam savetujem da proverite hormonski status (fsh, lh, estradiol, progesteron, 7, 14, 21 dan ciklusa, i prolactin samo 14 dan ciklusa) .
      2- savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima, da biste proverli da li imate upalu grlica materice (cervicitis) i koju treba adekvatno leciti.

      mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar