1. Pitanje broj: #118717

    Pre svega, postovanje. Imam jednu nedoumicu. Naime popila sam tabletu za jutro posle 'escapelle' i posle 5 dana mi se pojavilo izazvano krvarenje, tacno 10 dana pre ocekivane menstruacije. To krvarenje je trajalo 4-5 dana, to vece kad sam dobila nije bila bas slaba, tu noc sam imala obilnije krvarenje, kao i dva dana posle toga, a poslednja dva dana su mi bila kao pred kraj menstruacije. Posle tog krvarenja mi se javljao sekret, prvo rastegljiv, posle lepljiv, belicast, a danas, na dan kad sam trebala dobiti redovnu menstruaciju, sam imala bas staklast, rastegljiv sekret, ali to jos jutros, sa slabim bolovima u jajnicima, i sad me s vremena na vreme zaboli levi jajnik, sta bi to moglo biti? Posto nemam simptome pms-a, pa cisto sumnjam da cu danas dobiti, svakako cu uraditi test ovih dana, ali sta vi mislite? Hvala

    Odgovoreno: 28. 07. 2013.
    • Poštovana,
      Smatrajte da ste dobili menstruaciju kada ste prokrvarli posle tabl. Escapelle, samo vodite racuna prilikom odnosa, savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #118717

    • Popila sam pilulu proslu sredu, od juce imam obilno krvarenje sa jakim bolovima, a 13ti mi je dan od ciklusa. Predlazu mi reviziju.

Ostavite komentar