1. Pitanje broj: #117675

    Hormonski status, ja sam uradila 3. Dana posle podne: tsh 2. 92 (0. 27 - 4. 2) ft4 14. 74 (12. 0 - 22. 0) prolaktin 18. 82 (4. 80 -23. 32) testosteron 0. 80 (0. 084 -0. 481) estradiol 152. 3 (ovulativna faza 93 - 575) (folikularna faza 18-147) (lutealna faza 43-214) fsh 7. 6 (ovulaciona faza 4. 7-21. 5) (folikularna faza 3. 5 - 12. 5) (lutea. Faza 1. 7 - 7. 7) lh 5. 4 (ovulacina faza 14. 0- 95. 6) (lutea. Faza 1. 1-11. 4) (folikurna faza 2. 4 -12. 6) i 21. Dana progesteron 8. 62 (ovulativna faza 0. 8-3. 0) (folikularna faza 0. 2 - 1. 5) (lutealna faza 1. 7-27) molim vas za konsultaciju, savetovano mi je da uradim, posto ne dolazi do trudnoce, i sto imam iscedak iz dojke.

    Odgovoreno: 28. 06. 2013.

Ostavite komentar