1. Pitanje broj: #117360

    Dr mi je prepisao uterogestan vaginalete i partusisten uz verapamil uz dopustenje da idem na more u tursku. Ja sam u5 mesecu trudnoce i smatra da mi je grlic malo spusten. Ipak moram da pitam da li je sigurno putovati zbog bebe? Jesu li bezbedni ov i lekovi u trudnoci?

    Odgovoreno: 19. 06. 2013.

Ostavite komentar