1. Pitanje broj: #117055

    Postovani da li mi mozete prevesti prostonarodnim jezikom sta znace ovi rezultati kolposkopije. Vidljiva skvamokolumnarna granica, zona transformacije otvorenog tipa, unutar zt na h 2 polja aw epitela, na 7h polje mozaika. Unaprijed hvala!

    Odgovoreno: 11. 06. 2013.
    • Poštovana,
      To je opis promene koja je nastale usled upale grlica materice (cevicitis) , gde je sekrekcija zagrizla sluzokozu grlica materice i napravila te promene, nije opasan nalaz, ali treba adekvatno lecenja.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Komentari na pitanje: #117055

    • Dr Rami Aburas 24. 06. 2013.

      To je upala kao svaka upala, koju samo treba adekvatno leciti, bez panike.

    • Veliko vam hvala na odgovoru. Treba da radim biopsiju: (papa mi je bio iii grupa. . . E sad sa svim tim ne znam sta bi moglo biti? Da li se takve situacije obicno resavaju hiruskim putem? Na sta vi konkretno sumnjate da moze biti? Molim vas izvinite na mnogo pitanja ali. . . Ja sam samo ljudsko bice: ) uplaseno: )

    • Neizmjerno vam hvala na brzom odgovoru. Zakazana mi je biopsija za par dana. Da li ovo stanje moze biti uzrokovano polno prenosivim infekcijama?

Ostavite komentar