1. Pitanje broj: #116875

    Uz dugogodišnje korištenje oralne kontracepcije raznih imena, doza zbog pcos-a i pojačanog hirzutizma, u zadnjim pokušajima terapije tabletama belara ostala sam trudna pod samom terapijom, ne znajući da sam trudna pila sam terapiju dva mjeseca i nakon što drugi mjesec nisam dobila menstruaciju javila sam se privatnom ginekologu dobivši njegovu medicinsku sestru da ne znam što da radim jer nisam dobila menstruaciju, a na toj terapiji sam i da ne znam što da radim, njegova medicinska sestra mi je rekla da bez brige nastavim piti novo pakiranje, ali mi je zakala pregled za dva tjedna. . . Na kojem se ustanovilo da sam trudna dva mjeseca. . . Nije problem što sam ja zatrudnila nego je sreća pošto sam godinama slušala svašta o nemogućnosti trudnoće i izrazito malih šansi pa čak i do par mišljenja da nikada neću moći zatrudniti. . . I sad jesam i zanima me da li će sve biti u redu sa bebom zbog tableta i kakve štetne učinke ima belara u tom slučaju? Na ultrazvuku i pregledima beba dobro napreduje, sve je uredno, od težine, duljine, opsega, otkucaja, plodne vode. . . Ali me je strah i pomalo sam ljuta na medicinsku sestru što mi nije odmah zakazala pregled da ne počnem i dalje piti hormonalnu terapiju. Molim vas za pomoć jer sam strahu. Pozdrav

    Odgovoreno: 06. 06. 2013.

Ostavite komentar