1. Pitanje broj: #116808

    Imala sam odnos sa deckom 16. 2 koristili smo zastitu, 15. 3 imala sam mengu normalno, 13. 4 trajala mi je 3 dana a sad 12. 5 samo 2 dana, trbuh mi je nekako veci nego prija. . Nemam simptome tipa povracanja, glavobolje, gadjenja, ali sam ipak pod dozom straha i ne smijem uraditi taj test, jel da ne postoji nikakva sansa da sam u drugom stanju, tek sam sad krenula malo citati i informisati se o ovoj oblasti, da rekli su mi da imam vodenu cistu da ce to samo otici ali ja jos nikad nisam primjetila da se nesto desilo u vezi toga i da napomenem prosli mjesec sam imala mnogo stresa. . Da nije to uzrok kratkog trajanja menge? Hvala vam unaprijed!

    Odgovoreno: 04. 06. 2013.
    • Poštovana,
      Ako ste zasticen odnos imali 16. 02, znaci vi ste imali odnos za vreme menstruacija, a imali ste normalnu menstruaciju 15. 03. Onda niste trudni, ako za vreme menstruacije u aprilu i maju niste imali rizicne odnose onda oskudne menstruacije verovatno su posledica hormonskog poremecaja.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #116808

    • Nisam imala odnos tokom menstruacije, nisam zabiljezila kad sam je imala ali bila je oko 9-10. Februara inace ciklus mi traje 4-5 dana, poslije 16. 2 nisam imala nikako odnos, u 5 mjesecu sam pila razne cajeve jer imam jake upale. . Dal je moguce da su i zbog tog posljedice? Pozdrav

Ostavite komentar