1. Pitanje broj: #116404

  Postovani, molila bih vas za pomoc posto sam ocajna, moja agonija traje nekih 8 meseci, poceolo je prvo sa svrabom kod ulaska u vaginu pa se prosirilo na usne, zatim su poceli problemi tokom seksualnog odnosa (bol) i posle odnosa, peckanje pri mokrenju i bol na ulasku u vaginu koji bi trajao tri ceti dana i onda se smirio! Obisla sam 2 ginekologa drzavnog i privatnog i niko nista nije video, vaginalni bris mi je dobar, mikroplasma i ureaplasma takodje ok. , chlamydia je negativna, cervikkalni bris ok. , papanikolau ii i treca grupa sekreta, od pre nedelju dana su mi se pojavile bele fleke na kozi usana izgledaju kao fleke bez pigmenata! Molim vas da mi pomognete! Unapred zahvalna

  Odgovoreno: 24. 05. 2013.
  • Poštovana,
   Avetujem vam da uradite kolposkopski pregled zajedno sa cervikalnim i vaginalnim brisevima verovatno imate upalu grlica materice (cervicitis) , koju treba adekvatno leciti.

   mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

   ginekoloska ordinacija “aras”
   http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
   dr rami aburas
   dobracina 6/1
   tel. 2622832
   064 1188264
   ramiaburas@hotmail. Com

   Pozdrav

Ostavite komentar