1. Pitanje broj: #114977

    Postovani, prvo da napomenem da redovno idem kod ginekologa i rezultati su uvek bili dobri. Pre mesec dana sam dobila kandidu (sto je utvrdjeno na sistematskom pregledu) , pila sam kapsule lactogyn i koristila vaginalete polyginax. Posle toga sam otisla na pregled, ginekolog mi je rekao da ima jos vrlo malo tragova gljivica i prepisao mi je neopenatran forte vaginalete, kolposkopija je bila u redu, znaci nista apsolutno nije bilo na grlicu, sve u redu. Papa test je bio iiia grupa i dobila sam savet da uradim biopsiju. Moja pitanja su da li je moguce da je takav rezultat zbog te gljivicne infekcije i da nije nista strasno. A drugo pitanje je da li biopsija i to sto se uzima tkivo sa grlica moze da ugrozi ili da stvara kasnije neke probleme ukoliko planiram trudnocu, a planiram je za nekih godinu i po dana. Unapred sam vam mnogo zahvalna na odgovoru

    Odgovoreno: 13. 04. 2013.

Ostavite komentar