1. Pitanje broj: #114658

    Poštovani, molim vas da mi pomognete, ne znam više šta da radim. . . Imam 19 godina i već dosta dugo imam problema sa sekretom koji je gust, gelast, veoma obiman, žute do braonkaste boje i nekad sadrži tragove krvi. Ginekolog mi je uradio vaginalni bris, gde je mikološka analiza negativna a iskultivisana je normalna bakterijska flora a doktorka mi je rekla kad je videla rezultate da imam bakterije koje nisu bakterije. Prepisane su mi polygynax vaginalete i triagil tablete, koje mi nisu pomogle, budući da mi je sekret i dalje isti. Doktorka mi je rekla da smo neke bakterije ubili i sad sam radila ponovo bris da bi videli šta je ostalo od bakterija, a nalaz je opet isti (negativna mikološka i normalna bakterijska flora) . Takođe, imam s vremena na vreme bolove u jajnicima, jako velike bolove za vreme menstruacije i ponekad imam bolove prilikom odnosa. Menstruacija često ume da mi kasni a ciklus mi je u proseku 31 dan. Takođe, prethodni mesec mi je kasnilo 5 dana i za to vreme sam imala veoma jake bolove u jajnicima. Rekla sam to doktorki ali nije mi ništa rekla u vezi toga. Molim vas da me posavetujete na bilo koji način i date mi neku vašu dijagnozu budući da nisam mogla da promenim lekara, na pregled čekam po mesec i po dana a nisam trenutno u mogućnosti da odem kod privatnog ginekologa. Hvala vam puno na odgovoru!!!

    Odgovoreno: 06. 04. 2013.
    • Poštovana,
      Imate dva problema, prvo imate poremecaj hormonskog status, zato vam savetujem daproverite hormonski status, drugi problem, verovatno imate upalu grlica materice (cervicitis) koji trebaadekvatno leciti.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javite ili dodjete na konsultacije koji su besplatne. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar